Jak wyzej w moim poscie... na 1 stronie... tam tez masz numer pod ktory zadzwon....
[INFO] Przyciemnianie szyb Warszawa - POLECAM
Zwiń
X
-
Audi A6 oklejona . Siedem szybek przyciemnionych. Jestem bardzo zadowolony z usługi tej firmy. Chłopaki wykonali kawał dobrej roboty. Mili, solidni i terminowi. Osobiście bardzo ich polecam.
PS. W przyszłym tygodniu wyruszam ponownie tym razem na oklejanie mojego szkodnika .
Przyciemnienie tył + tył l/p + przód l/p w liftbacku kosztuje 500 zł.* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
-
również mogę polecić chłopaków ze strefy serwisowej
robiłem u nich tył w O1, teraz zastanawiam się nad zrobieniem przodu :wink:
i tu pytanie do osób na codzień poruszających się po Wwa
bardzo miśki teraz czepiają się o folię :?:
poprzedni samochód miałem po całości oklejony i po pierwszej wizycie w stolicy musiałem zrywać folię :x
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamusiekbardzo miśki teraz czepiają się o folię :?:- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamusiekjak ma się słaby wzrok to nie siada się za kierownicą- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
W P12 miałem przyciemnione w drzwiach przednich jak i w tylnych oraz tylną najjaśniejszą folią i było ok, żadnych kłopotów z widocznością ale efekt wcale nie był jakiś bardzo fajny. Przyciemnianie przodu jeśli tył jest zrobiony jakąś "20%" mija się z celem IMO.
Widziałem w ciągu ostatnich 3 miesięcy chyba ze dwa razy jak miśki ściągały z ulicy auta z przyciemnionymi szybami niezgodnie z przepisami.
Komentarz
-
-
ja również pomykałem kilkoma samochodzikami z przyciemnionymi szybami (włącznie z przednimi drzwiami) i nie miałem problemów z "jazdą"
oczywiście szyby miałem zawsze oklejane najjaśniejszymi foliamikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
adamusiek, wyobraz sobie taka sytuacje, pieszy wtargnal na jezdnie i zginal ewidentnie byla jego wina ale policja zauwazyla ze szyby sa przyciemnione i sprawa sie nagle komplikuje przed sadem i nie jest juz taka oczywista - i nie pomoze zadne tlumaczenie prokurator ma twardy dowod ze w chwili wypadku widocznosc przez boczne szyby byla ograniczona - i niewazne ze tylko o 5% tego juz nikt nie bedzie sluchal- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
adamusiek, znajomy miał podobny wypadek koleś po pijaku w nocy wtargnął na drogę - na szczęście jechał zgodnie z przepisami (nie miał oklejonych szyb ;-))i miał świadka który jechał za nim - dostał tylko mandat 500zł, gdyby nie świadek pewnie miał by już jakiś wyrok jak nie kraty, rzecz się działa w nocy i pierwsze słowa Policjanta to było pytanie czy pieszy przypadkiem nie szedł poboczem a on nie przysnął? naprawdę czasami mały detal decyduje o bardzo wielu rzeczach.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Do tych co się burzą na temat przyciemniania szyb:
Tak samo powinni zakazać jeździć w okularach przeciwsłonecznych bo przecież też ograniczają wzrok :lol: Myślcie najpierw a potem wypowiadajcie się czy to zagraża widoczności!!! Nie mówiąc o tym że okulary przeciwsłoneczne są o wiele bardziej przyciemnione od szyb :P Bez komentarza :twisted:
Komentarz
-
-
Daje przykład jest upał i jedziesz w okularach przeciwsłonecznych i w tym wypadku masz pole widzenia jak byś patrzył przez przyciemnione szyby no i co,przecież to też ogranicza widoczność :lol: Nie odpowiadaj głupią gadką że możesz je zdjąć bo nie w tym rzecz ...Daje porównanie tylko....Ten chory przepis jest po to żeby pałowniki widziały czy przypadkiem nie gadasz przez komórkę czy niezapięte pasy masz ...bo w takim przypadku nie widzą nic jak przyciemkę masz...obywatel nie może się kryć i tyle i jest inwigilowany w dzisiejszych czasach... :x Samorządy stawiają specjalnie fotoradary na samym końcu obszaru zabudowania i co będzie może twoja odpowiedz zwolnić trzeba na obszarze zabudowania co? :P Będzie twoja żona rodziła czy inna nieciekawa sytuacja wymagająca szybkiego dotarcia do celu i będziesz gnał szybko ale jak obszar zabudowania jest to zwolnisz? :lol: Mogę dać dziesiątki przypadków ale jak widzę takie odpowiedzi ,to zdejmuje okulary to nie wiem czy śmiać się czy płakać :evil:
Komentarz
-
Komentarz